Φασίστες πίσω στις τρύπες σας!!

Την Τρίτη 8 Απρίλη αργά το βράδυ φασιστοειδή της χρυσής αυγής έκαναν την εμφάνισή τους λειτουργώντας υπόγεια για άλλη μια φορά, σημαδεύοντας τον Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Χώρο Ιωαννίνων με συνθήματα. Η επίθεση τους ήταν στοχευμένη καθώς ο συγκεκριμένος χώρος πέρα από την πολιτική και κοινωνική, χαρακτηρίζεται και από την αντιφασιστική του δράση στην πόλη των Ιωαννίνων.
Εκείνοι που δολοφονούν μετανάστες και αγωνιστές, οι μπράβοι των εργοδοτών, το μακρύ χέρι του αστικού συστήματος, εκείνοι που στελεχώνουν τα τάγματα εφόδου με τη συνεργασία της κυβέρνησης, είναι οι ίδιοι που τώρα επιτίθενται σε κοινωνικούς χώρους και συλλογικότητες όπως ο Α.ΚΟΙ.Χ.Ι. Το γνωρίζουν καλά πως οι πρακτικές και η ναζιστική τους ιδεολογία δε χωράει στις πόλεις μας και στις γειτονιές μας ,γι ’αυτό επιλέγουν δειλές τακτικές, όπως να εμφανίζονται νύχτα και να κάνουν την παρουσίαση του ψηφοδελτίου τους για τις περιφερειακές εκλογές μακριά από την πόλη. Όπως και στην Ελεούσα το αντιφασιστικό κίνημα βρισκόταν εκεί, έτσι και τώρα θα συνεχίσει μαχητικά να βρίσκεται απέναντι στο φασισμό και στο σύστημα που το γεννά.
Καταδικάζουμε τέτοιου είδους φαινόμενα όπως και κάθε τους πρακτική. Η απάντησή μας στη χρυσή αυγή, στο νεοναζισμό και στο ρατσισμό θα δοθεί μαζικά στο δρόμο από το εργατικό και φοιτητικό κίνημα.

Έξω οι φασίστες

  •  από τις γειτονιές μας!
  • από τους χώρους εργασίας!
  • από τις σχολές μας!

Ούτε στα Γιάννενα ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!

Σχήματα ΕΑΑΚ Ιωαννίνων


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Μάη -Δεν είναι αργία ,είναι απεργία. Οι αγώνες δεν μπαίνουν σε καραντίνα

Μπετόβεν: Άνθρωπος , συνθέτης και επαναστατης (Μέρος Α)

Η καταστροφή που μας απειλεί και πώς πρέπει να την καταπολεμήσουμε