Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ που καλούν σε Γενική Συνέλευση

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής και συγκεκριμένα τα τέσσερα εκλεγμένα της μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο έκλεψαν 120 υπογραφές που απαιτούσαν διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης.
Την Τετάρτη 4 Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση Δ.Σ. στην οποία καταθέσαμε, μαζί με τους συναδέλφους της ΑΡ.ΕΝ., 120 υπογραφές που αιτούνταν διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης για την Πέμπτη 5 Δεκέμβρη. Οι εκπρόσωποι της ΔΑΠ δήλωσαν ότι ήθελαν 2 μέρες να ελέγξουν (!) την εγκυρότητα των υπογραφών και κάλεσαν εκ νέου συνεδρίαση του Δ.Σ. την Παρασκευή 6.12.13. Την Παρασκευή ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΛΕΣΑΝ. Με λίγα λόγια πήραν τις υπογραφές και εξαφανίστηκαν.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. Απουσιάζουν επανειλημμένα από τα Διοικητικά Συμβούλια (μόνο τις τελευταίες μέρες δεν εμφανίστηκαν σε 3 συνεδριάσεις- Δευτέρα 2/12, Παρασκευή 6/12, Δευτέρα 9/12). Αν νομίζουν ότι ο Σύλλογος και η δημοκρατική του λειτουργία είναι τσιφλίκι τους είναι γελασμένοι. 
Δε φτάνει που έκλεψαν τις υπογραφές, την Πέμπτη 5/12, ανακοίνωσαν στα έτη ότι ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Γενική Συνέλευση, χωρίς να πουν το λόγο στους φοιτητές!
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ= ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Καλούμε το Σύλλογο να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ 4 ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ απο το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς καταστρατηγούν ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Δευτέρα, 9 Δεκέμβρη 2013






Σχόλια

  1. Καντε κατι ρε παιδια να ορκιστουμε οι τελοιοφοιτοι. Ζηταω την κατανοηση σας και τη συμπαρασταση στον αγωνα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Μάη -Δεν είναι αργία ,είναι απεργία. Οι αγώνες δεν μπαίνουν σε καραντίνα

Μπετόβεν: Άνθρωπος , συνθέτης και επαναστατης (Μέρος Α)

Η καταστροφή που μας απειλεί και πώς πρέπει να την καταπολεμήσουμε