ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΙΣ 11.00

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι!

Αύριο στο μεταβατικό στις 12:00 συνεδριάζει για να συγκροτηθεί η Εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές του Συμβουλίου Διοίκησης, κατι που σημαίνει πως το υπουργείο προχωράει πραξικοπηματικά στην εφαρμογή του κατάπτυστου Νομου 4009/2011! Το σχήμα Resistance EAAK καλεί στις 11:00 στο κυλικείο του μεταβατικού για να προσπαθήσουμε μαζί με διοικητικούς υπαλλήλους, μέλη Δ.Ε.Π. και συμφοιτητές μας που αντιδρούνε στον νόμο, να μπλοκάρουμε κάθε διαδικασία εφαρμογής των πολιτικών του μηνημονίου και της κρίσης τους.

Αν στηθεί η αυτή η εφορευτική επιτροπή, σημαίνει πως το υπουργείο πάει κόντρα σε αποφάσεις εκατοντάδων φοιτητικών συλλόγων από την περίοδο των κινητοποιήσεων του Σεπτέμβρη, καθώς και σε ενα πλήθος αντριδράσεων με αποφάσεις κατά του νόμου απο Αποφάσεις πρυτανειών,σωματείων εργαζομένων στο πανεπιστήμιο, διοικητικών και μελών Δ.Ε.Π.
Το υπουργείο πρέπει να καταλάβει πως στο πανεπιστήμιο κουμάντο κάνουν οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι, και παρά την όποια σχετική αδράνεια μετά τις καταλήψεις του Σεπτεμβρίου, θα μας βρεί και πάλι απέναντι του σε όποια κίνηση κάνει στην σκακιέρα των ΑΕΙ-ΤΕΙ.

Για αυτούς και για πολλούς ακόμα λόγους, που δεν χρειάζεται καν να τους αναφέρω καθως τις συνέπειες τους τις ζούμε οι περισσότεροι στο πετσί μας καθημερινά, πρέπει η προγραμματισμένη για την Τετάρτη στις 14:00 Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας,να ειναι μαζική και να πάρει αγωνιστική απόφαση.Σας θυμίζω πως σε 8 μέρες έχουμε 6 Δεκέμβρη, μια ημερομηνία που μας συγκλόνισε όλους, καθώς ως μαθητές πολλοί τότε, χάσαμε εναν συμμαθητή μας απο τα πυρά ενός μπάτσου(στα γενικότερα πλαίσια της καταπίεσης και της καταστολής) και στο πίσω μέρος του μυαλού μας τρομάζαμε, αφού θα μπορούσε να είναι ο καθένας μας.

Φέτος όμως δεν είναι η 6 Δεκέμβρη το επίκεντρο των αγώνων, αλλα έρχεται να συμπληρώσει την γενική απεργία όλων των εργαζομένων την Πέμπτη 1η Δεκέμβρη. Είναι η πρώτη απεργία με την νέα κυβέρνηση των τραπεζιτών και των φασιστών και πρεπει να δείξουμε και πάλι την δυναμή μας, δίπλα στους εργαζόμενους γονείς μας αλλά και συμφοιτητές μας, που αντιδρούν απέναντι στα αφεντικά τους.

Μπορεί οι τελευταίες προσπάθειες συνέλευσης να μας απογοήτευσαν αλλά δεν πρέπει να χάνουμε την πίστη μας στου αγώνες και αν κάνουμε την συνέλευση της Τετάρτης προσωπική υπόθεση του καθενός απο εμάς θα καταφέρουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε όλους αυτούς , εντός και εκτός σχολής, που μας θέλουν σκυφτούς και υποταγμένους σε λογικές ατομισμού, την ίδια στιγμή που τα προβήματα είναι συλλογικά.

Συναδελφικά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Μάη -Δεν είναι αργία ,είναι απεργία. Οι αγώνες δεν μπαίνουν σε καραντίνα

Μπετόβεν: Άνθρωπος , συνθέτης και επαναστατης (Μέρος Α)

Η καταστροφή που μας απειλεί και πώς πρέπει να την καταπολεμήσουμε