Απάντηση στην ανακοίνωση της ΔΑΠ για τη σημερινή Γενική Συνέλευση του ΣΦΙΓ

 Χρειάζεται απύθμενο θράσος από τη μεριά της ΔΑΠ στη σχολή μας να μιλάει για αντικαταστατική συνέλευση. Σήμερα στις 2μμ είχε αποφασιστεί σύγκληση ΓΣ από το ΔΣ που έγινε στις 21/10. Στο έκτακτο ΔΣ αυτό, παρευρέθηκαν όλες οι παρατάξεις και σχήματα εκτός από τη ΔΑΠ (με τη δικαιολογία ότι δεν μπορούν επειδή έχουν πάει σε εκδρομή) (!). Το προηγούμενο διήμερο η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας βρέθηκε στους δρόμους των πόλεων της χώρας απεργώντας και διαδηλώνοντας απέναντι σε ένα σύστημα που χρεοκοπεί και η ΔΑΠ επέλεξε να κάνει εκδρομές... Στο ΔΣ που έγινε στις 21/10 4 στα 7 μέλη του υπερψήφισαν τη σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης. Η ΔΑΠ έχει χάσει τη μαύρη πλειοψηφία μέσα στο ΔΣ και πλέον ενοχλείται με το ότι μπορούν να συγκαλούνται ΓΣ από αυτό. Γι'αυτό επικαλείται γελοίες δικαιολογίες του τύπου "ΔΕΝ το αναγνωρίζουμε γιατί έγινε στο Εργατικό Κέντρο" ενώ μόλις χθες το ΔΣ ,με την παρουσία της ΔΑΠ και χωρίς να έχει κανένα χωροταξικό πρόβλημα, συνεδρίασε στα σκαλιά της Νομαρχίας! 
 Μέσα σε συνθήκες χρεοκοπίας η ΔΑΠ επιλέγει ξεκάθαρα το δρόμο της στήριξης της κυβέρνησης και των αφεντικών. Επιστρατεύει τις δυνάμεις της για να σταματήσει με όποιο τρόπο μπορεί τις δημοκρατικές διαδικασίες του Συλλόγου που θέλει να πάρει αγωνιστικές αποφάσεις. ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Καλούμε όλους τους φοιτητές να καταδικάσουν τη στάση της ΔΑΠ με τη μαζικοποίηση των Γενικών Συνελεύσεων και τη στήριξη αγωνιστικών προτάσεων. Δεν μας καλύπτουν πλέον τα επιχειρήματα ότι και με ανοιχτές σχολές μπορούμε να παλέψουμε, ακριβώς γιατί τόσο καιρό ο Σύλλογος δεν έκανε απολύτως τίποτα. Σ'αυτό έχει ευθύνη αποκλειστικά και μόνο η ΔΑΠ με τη στάση της απέναντι και μέσα στις συνελεύσεις. 
 Δεν υποχωρούμε, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε γιατί οι μέρες αυτής της κυβέρνησης είναι μετρημένες και ταυτόχρονα βλέπουμε να ανοίγει η προοπτική να ξεφορτωθούμε αυτό το σάπιο σύστημα που γεννάει την κρίση και καταστρέφει τις ζωές μας. Σ'αυτή την προοπτική βαδίζουμε μέσα από τις συνελεύσεις-απεργίες-καταλήψεις-διαδηλώσεις! 
Τετάρτη 26/10/11 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Μάη -Δεν είναι αργία ,είναι απεργία. Οι αγώνες δεν μπαίνουν σε καραντίνα

Μπετόβεν: Άνθρωπος , συνθέτης και επαναστατης (Μέρος Α)

Η καταστροφή που μας απειλεί και πώς πρέπει να την καταπολεμήσουμε