5μερη απεργία (μέχρι 13/9).Συμμετοχή στη ΔΕΘ. Οι γραμματείες δεν θα κάνουν εγγραφές τις πρώτες 2 μέρες της ερχόμενης βδομάδας.



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Μετά από απόφαση της τελευταίας ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας στις 06/9 όπου εκτός των εργαζόμενων πήραν μέρος φοιτητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου, οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων προχωρούν στην κατάληψη όλων των διοικητικών υπηρεσιών του Πανεπιστημίου από την Τετάρτη 7/9 έως και την Τρίτη 13/9 στο πλάι των φοιτητών, υπερασπίζοντας το δημόσιο και δωρεάν Πανεπιστήμιο.
Παράλληλα η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας αποφάσισε την συμμετοχή στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο που θα γίνει την Πέμπτη 8/9 από την Ακαδημία. Εξουσιοδότησε το Δ.Σ. του Συλλόγου μας να προτείνει στην Ομοσπονδία των Συλλόγων εργαζόμενων των Πανεπιστημίων όλης της χώρας να αποφασίσει απεργιακές κινητοποιήσεις, και κάθε άλλη μορφή κινητοποιήσεων προς την κατεύθυνση απόρριψης στη πράξη του νομοσχεδίου για την Ανώτατη Εκπαίδευση που ψηφίστηκε πρόσφατα.
Τέλος αποφασίστηκε να γίνει νέα γενική συνέλευση την Δευτέρα 12/9 στο ίδιο χώρο (δίπλα από το κυλικείο του μεταβατικού) στις 9:00 ώστε να συζητηθεί η περεταίρω στάση των εργαζομένων απέναντι στο νομοσχέδιο για την Παιδεία.
Η Γενική Συνέλευση των Εργαζόμενων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καλεί όλους τους φορείς του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, φοιτητικούς συλλόγους και συλλόγους διδασκόντων να συντονίσουν τους αγώνες τους ενάντια στο νομοσχέδιο. Ο αγώνας είναι κοινός και αφορά ολόκληρη την κοινωνία.
Καλεί όλους του εργαζόμενους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να συμμετέχουν ενεργά στην πενθήμερη κατάληψη και ταυτόχρονα να ενημερώσουν με κάθε δυνατό τρόπο την τοπική κοινωνία για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή τους την απόφαση.
Παράλληλα, κατά την διάρκεια της κατάληψης οι εργαζόμενοι αποφάσισαν με συνεχείς εκδηλώσεις να ενημερώνουν προς την κατεύθυνση ευαισθητοποίησης του κόσμου που θα έρχεται στο Πανεπιστήμιο και κυρίως των οικογενειών των πρωτοετών φοιτητών από τις οποίες ζητάνε να κατανοήσουνε τους λόγους για τους οποίους πήρανε την απόφαση κατάληψης των διοικητικών υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αρχίσουν οι εγγραφές στην προβλεπόμενη ημερομηνία (12/9).



ΤΟ Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Μάη -Δεν είναι αργία ,είναι απεργία. Οι αγώνες δεν μπαίνουν σε καραντίνα

Μπετόβεν: Άνθρωπος , συνθέτης και επαναστατης (Μέρος Α)

Η καταστροφή που μας απειλεί και πώς πρέπει να την καταπολεμήσουμε