ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΗ 31/3 2μμ αιθ. Α' έτους

Μπροστά στη συναίνεση που ζητάει ο Καραμανλής απαντάμε με καταλήψεις μαζί με τις απεργίες των εργατών στις 2 Απρίλη στον Πανεργατικό ξεσηκωμό.
Το δρόμο τον δείχνει η Γαλλία! 3 εκατομμύρια εργάτες πλημμύρισαν τους δρόμους της Γαλλίας στην πανεθνική απεργία της περασμένης βδομάδας. Το ίδιο χρειάζεται να γίνει και εδώ. Να διεκδικήσουμε ότι δε θα πληρώσουμε την κρίση εμείς. Να την πληρώσουν τα αφεντικά. 'Όπως δε μοιραστήκαμε τα κέρδη τους δε θα μοιραστούμε και τις ζημιές τους. Ο Καραμανλής θέλει να φορτώσει στις πλάτες των γυναικών άλλα 15 χρόνια δουλειάς μιλώντας για "ισότητα" μεταξύ των δύο φύλων. Για ποια ισότητα τολμάει να μιλάει όταν οι εργαζόμενες γυναίκες δουλεύουν 8 ώρες στους χώρους εργασίας και άλλες 8 ώρες στο σπίτι. Το κράτος, οι κυβερνήσεις δεν κάνουν τίποτα για να διευκολύνουν τις γυναίκες (δημόσια νηπιαγωγεία για όλα τα παιδιά, δημόσια εστιατόρια, κλπ).
Σε όλη την Ευρώπη έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος κινητοποιήσεων των φοιτητών ενάντια στη Μπολόνια στην Ισπανία και τη Γαλλία, ενάντια στις αυξήσεις των διδάκτρων στην Αγγλία κλπ. Χρειάζεται να ξαναπιάσουμε το νήμα των κινητοποιήσεων και να οργανώσουμε την απάντησή μας απέναντι στην κυβέρνηση.

Πρόγραμμα δράσης:
1. Αντιφασιστική πορεία Σάββατο 28/3 από τη νομαρχία
2. 2 Απρίλη απεργιακό συλλαλητήριο 10πμ Εργατικό Κέντρο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Μάη -Δεν είναι αργία ,είναι απεργία. Οι αγώνες δεν μπαίνουν σε καραντίνα

Μπετόβεν: Άνθρωπος , συνθέτης και επαναστατης (Μέρος Α)

Η καταστροφή που μας απειλεί και πώς πρέπει να την καταπολεμήσουμε